DİYARBAKIR / HANİ - Hani Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hani Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Merkez Mahallesi Şehit Hacı Kemal Mogolkoç Sk. no 33. Hani Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi
Vizyon
İnsanlara karşı sorumluluğumuzu, nitelikli eğitim anlayışımız ve bilgi teknolojileri ile birleştirerek, kuruluşunda olduğu gibi gelecekte de eğitim ve öğretimde kalite, güven ve huzurun odağı olmak.
Misyon
Zengin geçmişinden aldığı güçle, kendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamaktır.
Başarılar
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Hafızlık Yarışmasında il 2.si olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli
Yaya olarak ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe
İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu