DİYARBAKIR / HANİ - Hani Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Kuvvetli (güçlü) mü’min, (Allah katında) zayıf mü’minden daha hayırlı ve daha sevimlidir." hadis-i şeriflerden hareket ederek okulumuzda spor etkinliklerine de yer vermekteyiz.  Okulumuzda yapılan sınıflar arası turnuvada bugünkü maçta 12/D sınıfı 10/E sınıfını 4-1 yenerek maçı kazanmıştır. Maçlar devam etmektedir...

Ara

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır şiarıyla Uygulama Mescidimizi aktif olarak kullanmaktayız.

Ara

Okulumuzda düzenlenen ezan-ı şerifi güzel okuma yarışmasında 27 katılımcı arasından 12/B öğrencilerinden Sami Yusuf YELEÇ 1. olmuştur. Hani Bist AİHL olarak kendisini tebrik ediyoruz.

Kas

12. Sınıflara yönelik başlattığımız seri denemelerle öğrencilerimizi üniversite yolunda kolaylıklar sağlamaya devam ediyoruz.

Kas

Okulumuzun düzenldiği 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı.

Kas

“Şüphesiz biz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz”  (Bakara- 156)

Kas

7 Ekimden beri saldırı altında olan Gazzelilere yardım etmek amacıyla okulumuzda farkındalık oluşturma adı altında yardım kampanyası yapıldı.

Kas

Diyarbakır Arama Kurtarma Birimi (AKUB) ekibinde olan Sergen Ortaokul Müdürü Mehmet TURA, okulumuzda deprem ile alakalı öğretmenlere yöneli

k bilgilendirme semineri verdikten sonra öğrencilere yönelik de deprem ile ilgili tatbikat yaptırdı.

Kas

Sosyal Etkinlikler kapsamında İHL Meslek hocalarımızdan Sümeyye Aras Keskin, 9. Sınıflar arasında münazara yarışması düzenlemiştir.

Tem

2023 YKS TYT ve AYT Sınavlarında öğrencilerimizin başarı oranı önemli ölçüde arttı. Bu başarı oranında emeği geçen idare, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Değerler Eğitimi kapsamında Hani ilçe müftülüğümüz vaizesi sayın Esma DEMİR, doğruluk ve dürüstlük temasında öğrencilerimizle buluşup sohbet gerçekleştirdi.

May

Diyanet işleri başkanlığımızın gençler minber de teması ile günün anlamına binaen ilçe müftülüğümüz ile koordineli olarak okulumuz öğrencileri ilçemiz dereli camiinde  hutbe okudu ve namaz kıldırdı. Okulumuz öğrencileri bu uygulamada cemaatin takdirini kazandılar.

May

Okulumuz Lise Öğrencilerine Temel İlk Yardım Eğitimi uygulamalı bir şekilde anlatılıp önemi hakkında bilgi Verildi.

May

Okulumuzun eskiyen iç ve dış cephelereni yeniden boyayarak canlı ve renkli yeni haliyle öğrencilerimize eğitim öğretim ortamları için ferah ortam oluşmasını sağladık.

Nis

Yaşadığımız deprem felaketinin ardından okulumuzu kardeş okul addeden Ordu Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi( https://unyeihl.meb.k12.tr/ ), okulumuz öğrencilerine kitap ve kıyafet yardımında bulundu. Öğrencilerimize gönderdikleri yardımları dağıtırken öğrencilerimizin yüzlerinde oluşan mutluluk ve tebessüm görülmeye değerdi. Okulumuz idarecileri, personelleri ve öğrencileri adına kendilerine saygı ve sevgi ile teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyoruz. Manevi kardeşliğimizin daimi olması dileğiyle Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden muhafaza etmesini niyaz ederiz.