DİYARBAKIR / HANİ - Hani Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okuumuzda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik LGS, 12. sınıflarımıza yönelik AYT ve 11. sınıflarımıza ise TYT denemeleri uygulandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Programı kapsamında Çanakkle Ruhunu yaşamak ve yaşatmak amacıyla okulumuzda Çanakkale Şehitleri anıldı, Çanakkale Zaferi Kutlandı, zaferle ile ilgili şiirler okundu ve sinevizyon gösterileri izletildi,

Mrt

Psikososyal Destek Eylem Planı çerçevesinde okulumuz öğretmenlerine rehber öğretmenlerimiz olan Ali Kemal TÜRKMEN ve Erhan BARUT tarafından deprem sonrası Psikososyal Destek semineri verildi.

Ara

Okulumuzda öğrencilerin ders durumları, davranış problemleri, çocukların başarısında velilere düşen görevler, veli-Öğretmen-idare ilişkileri ve öğrencinin başarısına yansımaları konuları başta olmak üzere bir çok önemli konu ele alınarak veliler toplantımız verimli bir şekilde gerçekleştirildi.